Well Body
Toppbild
Hand

Om Anna Järnland

Jag har jobbat som professionell massageterapeut sedan 2004. Efter att ha arbetat några år utbildade jag mig till styrkeinstruktör och personlig tränare, detta för att lättare hitta den röda tråden mellan smärta-, avslappning-träning. 2014 gick jag en coachutbildning i USA.

Att förstå sambandet mellan den fysiska och mentala delen i kroppen och utifrån det skräddarsy behandlingar som passar för enskilde klienten - ligger mig väldig varmt om hjärtat.

Utbildning

Certifierad Massageterapeut, Bergqvist Massage och Friskvård
Triggerpunkter, Bergqvist Massage och Friskvård
Styrkeinstruktör, S.A.F.E.
Personlig Tränare, S.A.F.E.
Transformative Supercoach, Supercoach Academy i Los Angeles

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Innehar patientförsäkring
Är momsregistrerad och har F-skattebevis

certifikat

citat

”Anna är en väldigt inspirerande och kunnig massör. Jag hade länge problem med nacke och axel och efter ett par besök hos Anna så var jag bättre än jag hade varit på väldigt länge. Med andra ord, fullträff! Jag upplever henne som mycket engagerad i kundens välbefinnande, en coach. Jag kan varmt rekommendera Anna!”

Lina Nilsson