Well Body
Toppbild

Klienters uttalande

”Anna är mycket duktig, har provat många massörer men ingen så kunnig som Anna. Har en problem-rygg men känner mig alltid som en ny människa efter hennes massage. Kan varmt rekommendera henne.”

Susanne Hultkvist

”Jag har mycket att tacka Anna för, hon har gjort underverk med min slitna golfkropp och dessutom med en lugn och humor! Jag litar 100% på henne och vet att jag är i goda händer.”

Mark Dewdney, PGA Professional
 

”Massagen hos Anna ger mig både möjlighet att koppla av och den återhämtning jag behöver efter mina träningspass. Jag gillar massage som går på djupet och Anna är bra på att anpassa massagen till kroppens behov.”

Peter Landgren, Landgren of Sweden AB
 

”Ett besök hos Anna är oerhört väl investerad tid. Jag rekommenderar alla att prova ett besök hos henne. Hon är uppenbart kunnig och duktig baserat på hur bra jag blev i min rygg. Hennes engagemang får en att känna sig uppskattad och välkommen!”

Marcus Forslund
 

”Anna är en väldigt inspirerande och kunnig massör. Jag hade länge problem med nacke och axel och efter ett par besök hos Anna så var jag bättre än jag hade varit på väldigt länge. Med andra ord, fullträff! Jag upplever henne som mycket engagerad i kundens välbefinnande, en coach. Jag kan varmt rekommendera Anna!”

Lina Nilsson